Personlig träning

Vi har idag och vi kommer alltid ha olika förutsättningar vad gäller träning, men något vi delar gemensamt är att vi har samma behov som att kunna plocka upp en väska från golvet, resa oss från stolen eller lyfta upp och leka med våra barn utan bekymmer eller krämpor. Det spelar ingen roll om ditt mål idag är att lyfta en specifik vikt, att springa ett maraton, att åka Vasaloppet på en viss tid eller kanske det viktigaste att kunna utföra ovan nämnda dagliga uppgifter oavsett om du är 50, 60, eller 90 år gammal. Oavsett vilken ålder du är i eller vilket mål du har så behöver du hålla igång din kropp med att träna regelbundet. För att få mätbara resultat och hålla motivationen uppe är en personlig tränare det bästa stöd och hjälp du kan få.

Varför Personlig träning?

1. Din träning skräddarsys efter dina mål och behov.
2. Du får experthjälp med att sätta relevanta mål och en bra plan för att nå dem.
3. Du får hjälp av nå dina mål snabbare.
4. Att ha en Personlig tränare gör att du pushar dig själv bättre när du tränar själv.
5. Du kommer att minska risken för skador.
6. Din träning blir roligare.

4 myter om personlig träning

Myt nr 1 "Bara personer som är vältränade och tränar mycket har en personlig tränare"?
Sanning: Personer i alla olika faser i sin träning använder sig av en personlig tränare. En personlig tränare är lika användbar för en nybörjare som för någon med lång erfarenhet, där man anpassar innehållet och övningarna till din din nivå och kapacitet för att du ska lyckas utvecklas med din träning.

Myt nr 2 " Bara rika personer har en personlig tränare".
Sanning: Att träna med en personlig tränare kostar givet en del pengar, men dels är det en investering i din egna kropp, sen kan du själv välja hur ofta du behöver hjälpen.

Myt nr 3 "Personlig tränare är inte ett riktigt yrke, du behöver egentligen ingen utbildning".
Sanning: PT yrket har utvecklats mycket under de senaste åren och fler och fler personliga tränare har idag yrket som heltidsarbete.

Myt nr 4 "En personlig tränare är bara bra om jag vill bygga muskler".
Sanning: Ideal förändras och en önskan hos de flesta människor idag är inte att se ut som en kroppsbyggare. En Personlig tränare är utbildad för att hjälpa dig att nå dina mål, oavsett vad det är att bli några kilo lättare, en skada som ska stärkas upp eller i allmänt få en bättre hälsa.

Personlig träning

Personlig träning

Viktreducering

Viktreducering

PT-online

PT online

Golf

Priser